#ПромениКартинката х STORiO – информацията е най-силното оръжие

#ПромениКартинката гостува и в Благоевград

След като посети редица български градове през 2023 г. информационната кампания #ПромениКартинката ще открие пролетния си тур с визита в Благоевград.

В града кампанията представя мащаба на глобалния проблем с неправилно изхвърлените фасове посредством провокативни послания и визии. Така нейните автори целят да запознаят обществото с фактите, провокирайки отговорно потребителско поведение. Минувачите по площад „Георги Измирлиев-Македонче“ №1 ще могат да видят визиите и да се запознаят с данните, разположени пред сградата на общината, от 19 март до 2 април.

Диляна Якова, мениджър “Регулации и обществено развитие” във Филип Морис България, споделя: “Кампанията има дългосрочни планове, като се надяваме посланията ни да се превърнат във всеобща тема за разговор, а изхвърлянето на фасове – в социално неприемливо поведение, и всеки да припознае #ПромениКартинката като своя мисия. Първата ни спирка с пътуващата информационна изложба тази година е в Благоевград, където преди 2 години организирахме доброволческо почистване.”

#ПромениКартинката гостува в Благоевград благодарение на подкрепата на Община Благоевград, Народно читалище „Никола Йонков Вапцаров-1866” и медийната подкрепа на вестник СТРУМА.

Разберете повече за Глобалната инициатива:

Филип Морис България © 2021 Всички права запазени