НАТФИЗ х #ПромениКартинката

Данните за мащаба на глобалния проблем с неправилното изхвърляне на фасове и масовото му разпространение в България са в основата на партньорството между информационната кампания #ПромениКартинката и НАТФИЗ.

7 екипа от студенти по режисура, операторско майсторство, драматургия, монтаж, звук и продуцентство представят по креативен, провокативен и въздействащ начин своя поглед, като отправят апел към обществото за отговорно потребителско поведение.

Ние сме удовлетворени да видим посланията на кампанията, претворени във видеоклипове, които са смели и провокативни, но именно така ще  резонират в съзнанието на по-широк кръг от потребители, за да променят навиците си.“, каза Диляна Якова, мениджър „Регулации и устойчиво развитие“ във Филип Морис България.

Искахме нашите студентите в Академията да излязат от чисто академичния модел и да работят по съществуващ социално значим казус, както това се случва в практиката. Те имаха задача да създадат смислено съдържание, което да говори на публиката и действително да въздейства върху мисленето и поведението на хората.“, споделя проф. д-р Станислав Семерджиев, ректор на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“.

Чрез партньорството с НАТФИЗ кампанията се обогатява с нови идеи, форми и с привърженици, като едновременно с това даде възможност на студентите да се потопят в реален проект от живота.

Разберете повече за Глобалната инициатива:

Филип Морис България © 2021 Всички права запазени