#ПромениКартинката х STORiO – информацията е най-силното оръжие

#ПромениКартинката и културните събития – партньорство за една по-чиста околна среда

За да предаде фактите за глобалния проблем с неправилно изхвърлените фасове, информационната кампания #ПромениКартинката търси платформи и форми на сътрудничество, които провокират въображението. С партньорствата си с редица арт и културни фестивали, кампанията умишлено поставя акцент върху ролята на изкуството в провокирането на отговорно потребителско поведение.

Ние, от #ПромениКартинката, силно вярваме, че изкуството е  инструмент за постигане на комуникация между обществото и важните социални теми и послания. Затова и партнираме със събития като CineLibri, Open Buzludzha 2023, Международния филмов фестивал в Бургас и още, с цел да предадем послание за една по-чиста околна среда, принос за която има всеки един от нас със своите ежедневни действия и решения.

Да, неправилно изхвърлените фасове няма да изчезнат за ден или два. Това е и причината да  продължаваме да споделяме фактите за глобалния проблем чрез многообразие от платформи и възможности. Вярваме, че хората на изкуството са посланици на важността да знаем, за да променяме.

Тази година информационната кампания беше партньор на „Реките на София“, Open Buzludzha 2023 Musagena New Vibes Festival, фестивалът „АртБудилник“, CineLibri, Международния филмов фестивал в Бургас.

Разберете повече за Глобалната инициатива:

Филип Морис България © 2021 Всички права запазени